0641988474
Schoonheidssalon Sunday - Bij Schoonheidssalon Sunday Maassluis krijgt u de aandacht en zorg die u nodig heeft. Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen.

Bel ons

0641988474

Permanent laser ontharen

Uw specialist in natuurlijke huidverbetering

Permanent laser ontharen

Voor het definitief/permanent laser ontharen in Maassluis bent u bij Schoonheidssalon Sunday aan het juiste adres. Nu de nieuwste techniek, de DIODE ICE laser 808 techniek. Een hele fijne oplossing voor als u last heeft van haargroei op plekken waar u dit liever niet heeft of zich er aan stoort.

Heeft u ook genoeg van iedere dag scheren, pijnlijke harsbehandelingen die toch elke keer weer terug komen? U heeft slechts 6 tot 8 behandelingen nodig om haar vrij te zijn! Dan is definitief/permanent ontharen met de DIODE ICE laser ontharingsmethode een uitkomst en blijven de haren weg.

Geschikt voor elke type huidskleur met uitzondering van hele donker gekleurde mensen. Zelfs met dikke en stugge haren kan worden afgerekend met uitzondering van de grijze haren.

Waaruit bestaat de voorbereiding voordat u met de definitieve ontharing begint?

Voor de behandeling mogen de haren 5 tot 6 weken lang niet worden geharst/gewaxt en geëpileerd worden, Dan zorg je er namelijk voor dat de haartjes in het haarzakje volledig gegroeid zijn, scheren of ontharing crème mogen wel. Drie weken voor de behandeling geen tot zo min mogelijk zon, geen zonnebank of zelf bruinende crème. Het pigment in de huid kan het effect van de behandeling nadelig beïnvloeden.. 12 uur vóór de behandeling moet u zelf het gebied zorgvuldig scheren. Op de dag van behandeling moet het haar net zichtbaar en voelbaar zijn.

Wat doet een diode laser?

Permanente ontharing d.m.v. Diode techniek is een behandeling voor het verwijderen van ongewenste haren met behulp van een diode laser.

Welk type lasertechniek wordt er veel gebruikt?

De 808 nm diode laser is de meest gangbare laser met betrekking tot permanente ontharing d.m.v., lasertechniek. Door deze ontwikkelde technologie genereert het apparaat een laserstraal met een specifieke golflengte die tot diep in haarwortels komen.

Hoe werkt de laser ontharing techniek?

De krachtige lichtbundel wordt in minder dan een milliseconde op de huid gelaserd. De energie van deze laserstraal wordt in het pigment van de haarwortels omgezet in warmte, waardoor de cellen in het haarzakje kapot gaan en daardoor geen nieuwe haargroei meer mogelijk is.

Per flits van de laser worden er meerdere haarwortels tegelijk behandeld.

Heeft u last na een laser ontharing behandeling?

De huid wordt door het koelsysteem in de diode laser koud waardoor het een aangename behandeling is.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Ik heb een hele fijne behandeling ondergaan. Na de eerste microneedling behandeling zag ik gelijk al verschil. Sandra ervaar ik als een professionele, pure en warme schoonheidsspecialiste. Ik voel mij fijn bij haar.

Natasja V. december 2, 2023
google

Bij Sandra inmiddels al een paar behandelingen gehad voor permanente laserontharing (oksels en benen) Er zijn meerdere behandelingen nodig, maar ik zag na de eerste behandeling eigenlijk al resultaat! Geen geïrriteerde huid ofzo, hoogstens plaatselijk een warm gevoel tijdens de behandeling, maar dat trekt meteen weg. Top!

google

Zeker een aanrader. Super fijne en hygiënische salon. Sandra stelt je erg op je gemak en houdt van een praatje!! De eerste behandeling van het permante ontharing gaf gelijk al een super goed en mooi resultaat. In het nieuwe jaar ga ik beginnen met de microneedling en kan niet wachten tot het resultaat!!!!

Elise Kloos november 20, 2023
WhatsApp whatsapp