0641988474
Schoonheidssalon Sunday - Bij Schoonheidssalon Sunday Maassluis krijgt u de aandacht en zorg die u nodig heeft. Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen.

Bel ons

0641988474

Uw specialist in natuurlijke huidverbetering

Harsen

Door het harsen en/of waxen van uw benen, oksels of gezichtsbeharing bent u voor weken van uw ongewenste haren af. De haren komen hier door niet stugger terug maar juist zachter.

Hoe gaat het harsen in zijn werk?

Ik werk in de salon met 2 verschillende soorten, de wax die in een roller zit en met een strip verwijderd wordt en de filmhars, deze wordt hard op de huid en kan er zonder strip afgehaald worden. Zo is er voor elk huiddeel en elk huidtype een geschikte hars of wax aanwezig om het mooiste resultaat te krijgen.

Heeft u vragen?

Wij van Schoonheidssalon Sunday, uw specialist in natuurlijke huidverbetering uit Maassluis staat voor u klaar.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Na eerst zelf te proberen om met een apparaat de haartjes weg te laseren toch over gestapt naar Schoonheidssalon Sunday. En hier geen spijt. Intussen al een aantal behandelingen gehad en wat een verschil! Dus mocht je nog twijfelen gewoon de stap zetten. Ja, de behandelingen zelf voel je wel maar Sandra houdt er rekening mee en kan het een tandje zachter zetten :-).

Lianne Nivo mei 22, 2024
google

Hele fijne behandeling gehad, ik werd goed geholpen door Sandra, ze kijkt goed naar je huid en past daarop de behandeling toe. Je voelt je meteen op je gemak! Echt een aanrader!

google

Ik heb pasgeleden mijn 4e afspraak gehad. Ben onwijs tevreden. Oksels zie je eigenlijk na 2 keer al verschil! Ook is Sandra heel relaxt in de omgang en maakt ze het laseren totaal niet awkward.

Karlijn Tk mei 22, 2024
WhatsApp whatsapp