0641988474
Schoonheidssalon Sunday - Bij Schoonheidssalon Sunday Maassluis krijgt u de aandacht en zorg die u nodig heeft. Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen.

Bel ons

0641988474

Microneedling

Uw specialist in natuurlijke huidverbetering

Huidverbetering dmv Microneedling

Microneedling is een techniek welke wordt uitgevoerd met een microneedling pen. Deze heeft minuscule naaldjes die in de huid worden gebracht en zo kleine kanaaltjes maakt. Dit is een veilige behandeling die geen huidbeschadiging maakt, maar gecontroleerd gaatjes in de huid maakt. Dit zorgt ervoor dat de huid zichzelf gaat repareren en er nieuw collageen en elastine wordt gevormd. Tegelijkertijd brengen we een werkstoffen van salonnepro aan, Tijdens de behandeling worden werkstoffen 80% beter in de huid opgenomen dan normaal.

Microneedling is effectief bij:

 • (acne) Littekens
 • Huidverjonging/verbetering
 • Pigmentvlekken
 • Rimpels en fijne Lijntjes
 • Grove Poriën

Resultaten die behaald kunnen worden zijn:

 • Vermindering/ verdwijning (acne) littekens
 • Een gladder en vollere huid
 • Vermindering van fijne lijntjes en kleinere poriën
 • Vermindering/verdwijning van pigment vlekken.

Hoevaak moet ik een behandeling ondergaan

Dit is afhankelijk van het gewenste resultaat en de huidconditie.

Waaruit bestaat de behandeling:

Reinigen, ontsmetten van de huid, microneedling met de pen, Cooldown aloe vera masker.

Ondervind ik ongemak tijdens de behandeling:

Een microneedling behandeling is een intesieve behandeling die niet geheel pijnloos is, sommige plekken op het gezicht zijn gevoeliger dan andere. met name het voorhoofd is wat gevoeliger. Mocht dit te pijnlijk zijn geef dit dan duidelijk aan zodat de pen minder diep kan worden ingesteld.

Wat kan ik direct na de behandeling verwachten:

Na de behandeling ziet de huid en rood gekleurd uit en kan wat warm aanvoelen ook kunnen er wat bloedpuntjes zijn. Dit verdwijnt binnen enkele dagen. S’avonds kan dit gekoeld worden met koude kompressen.

Wanneer kan ik resultaat verwachten van de microneedling behandeling?

Het proces dat in de huid op gang wordt gebracht, heeft de tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld vier tot zes weken zal er verbetering zichtbaar zijn, maar voor het uiteindelijke resultaat is meer tijd nodig. Dit zal geleidelijk zichtbaar worden en is afhankelijk van de intensiviteit van de behandelingen en natuurlijk het aantal behandelingen. De vorming en rijping van nieuw collageen is een proces dat zes tot negen maanden duurt. De ziet de huid er een paar dagen na de behandeling gezonder, frisser en voller uit. Ook kunnen littekens en pigment sneller resultaat bereiken.

Microneedling

 • Microneedling behandeling €89,50

  Oppervlakte reiniging, uitreinigen, Pre peel, microneedling met serum, masker, crème en na verzorging

Schoonheidssalon Sunday - Bij Schoonheidssalon Sunday Maassluis krijgt u de aandacht en zorg die u nodig heeft. Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen. - Microneedling

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Ik heb een hele fijne behandeling ondergaan. Na de eerste microneedling behandeling zag ik gelijk al verschil. Sandra ervaar ik als een professionele, pure en warme schoonheidsspecialiste. Ik voel mij fijn bij haar.

Natasja V. december 2, 2023
google

Bij Sandra inmiddels al een paar behandelingen gehad voor permanente laserontharing (oksels en benen) Er zijn meerdere behandelingen nodig, maar ik zag na de eerste behandeling eigenlijk al resultaat! Geen geïrriteerde huid ofzo, hoogstens plaatselijk een warm gevoel tijdens de behandeling, maar dat trekt meteen weg. Top!

google

Zeker een aanrader. Super fijne en hygiënische salon. Sandra stelt je erg op je gemak en houdt van een praatje!! De eerste behandeling van het permante ontharing gaf gelijk al een super goed en mooi resultaat. In het nieuwe jaar ga ik beginnen met de microneedling en kan niet wachten tot het resultaat!!!!

Elise Kloos november 20, 2023
WhatsApp whatsapp