0641988474
Schoonheidssalon Sunday - Bij Schoonheidssalon Sunday Maassluis krijgt u de aandacht en zorg die u nodig heeft. Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen.

Bel ons

0641988474

Dermaroller

Uw specialist in natuurlijke huidverbetering

Dermaroller

Door gebruik van de dermaroller worden de huidverzorgingsproducten die er gebruikt worden 200% beter opgenomen.
Dit zorgt voor een gladdere, jongere en gezondere huid.

Wat is een dermaroller?

Een dermaroller is een roller met allemaal hele kleine (titanium) naaldjes die hele kleine gaatjes in uw huid maakt, zonder schade of bloedingen te veroorzaken. Door deze zachtjes over de huid te rollen wordt ook de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Het klinkt heel eng….naaldjes! Maar deze behandeling is echt geheel pijnloos! Doordat ik de huid van te voren eerst goed analyseer krijgt u tijdens deze behandeling een op de huid afgestemde essences voor een nog beter resultaat en daardoor de huid weer in een gezonde en mooie conditie komt.

Waarvoor is de dermaroller geschikt?

  • Acne
  • Littekens
  • Fijne lijntjes
  • Rosacea
  • Hyperpigmentatie
  • Verslapping van de huid
  • Vochtarme / droge huid

Heeft u vragen?

Wij van Schoonheidssalon Sunday, uw specialist in natuurlijke huidverbetering uit Maassluis staat voor u klaar.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Hele fijne behandeling gehad, ik werd goed geholpen door Sandra, ze kijkt goed naar je huid en past daarop de behandeling toe. Je voelt je meteen op je gemak! Echt een aanrader!

google

Ik heb pasgeleden mijn 4e afspraak gehad. Ben onwijs tevreden. Oksels zie je eigenlijk na 2 keer al verschil! Ook is Sandra heel relaxt in de omgang en maakt ze het laseren totaal niet awkward.

Karlijn Tk mei 22, 2024
google
WhatsApp whatsapp