0641988474
Schoonheidssalon Sunday - Bij Schoonheidssalon Sunday Maassluis krijgt u de aandacht en zorg die u nodig heeft. Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen.

Bel ons

0641988474

Dermaroller

Uw specialist in natuurlijke huidverbetering

Dermaroller

Door gebruik van de dermaroller worden de huidverzorgingsproducten die er gebruikt worden 200% beter opgenomen.
Dit zorgt voor een gladdere, jongere en gezondere huid.

Wat is een dermaroller?

Een dermaroller is een roller met allemaal hele kleine (titanium) naaldjes die hele kleine gaatjes in uw huid maakt, zonder schade of bloedingen te veroorzaken. Door deze zachtjes over de huid te rollen wordt ook de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Het klinkt heel eng….naaldjes! Maar deze behandeling is echt geheel pijnloos! Doordat ik de huid van te voren eerst goed analyseer krijgt u tijdens deze behandeling een op de huid afgestemde essences voor een nog beter resultaat en daardoor de huid weer in een gezonde en mooie conditie komt.

Waarvoor is de dermaroller geschikt?

  • Acne
  • Littekens
  • Fijne lijntjes
  • Rosacea
  • Hyperpigmentatie
  • Verslapping van de huid
  • Vochtarme / droge huid

Heeft u vragen?

Wij van Schoonheidssalon Sunday, uw specialist in natuurlijke huidverbetering uit Maassluis staat voor u klaar.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Aanrader , de behandeling en informatie een dikke 10 evenals de producten, liep bij de dermatoloog en had de hoop al opgegeven maar Sandra ( eigenaresse ) had me overtuigd , over een paar weken ga ik weer , mijn huid is zo kalm en voelt niet meer trekkerig en dat na jaren tobben en alles proberen , plekjes die niet wilde genezen , nou zoek niet verder , this is the place to beOok aan gastvrijheid en gezelligheid geen gebrekDikke 5 sterren ( tot gauw )

google

Ik heb een hele fijne behandeling ondergaan. Na de eerste microneedling behandeling zag ik gelijk al verschil. Sandra ervaar ik als een professionele, pure en warme schoonheidsspecialiste. Ik voel mij fijn bij haar.

Natasja V. december 2, 2023
google

Bij Sandra inmiddels al een paar behandelingen gehad voor permanente laserontharing (oksels en benen) Er zijn meerdere behandelingen nodig, maar ik zag na de eerste behandeling eigenlijk al resultaat! Geen geïrriteerde huid ofzo, hoogstens plaatselijk een warm gevoel tijdens de behandeling, maar dat trekt meteen weg. Top!

WhatsApp whatsapp