0641988474
Schoonheidssalon Sunday - Bij Schoonheidssalon Sunday Maassluis krijgt u de aandacht en zorg die u nodig heeft. Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen.

Bel ons

0641988474

CO2 Carboxy therapie

Uw specialist in natuurlijke huidverbetering

CO2 Carboxy therapie

CO2 Carboxy Therapie is mooie verjongingsmethode en geweldig om de effecten van veroudering tegen te gaan, maar ook om striae te verminderen of cellulitis te behandelen. De huid verbetert zichtbaar!

Wat is CO2 Carboxy therapie?

Bij CO2 Carboxy Therapie wordt carbondioxide (co2) ingesluisd in de huid door middel van een carboxy gelmasker. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd.

Door het aanbrengen van deze CO2 bubbels op en in de huid wordt de huid op een natuurlijke manier uitgelokt waarbij zuurstof direct van binnenuit verhoogd wordt.

Waarvoor is een Carboxy therapie behandeling geschikt?

  • Huidversteviging
  • Slappe kaaklijn
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Acne huid
  • Fijnere structuur van de huid

Voor het beste resultaat wordt een kuur aanbevolen.

Heeft u vragen?

Wij van Schoonheidssalon Sunday, uw specialist in natuurlijke huidverbetering uit Maassluis staat voor u klaar.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Hele fijne behandeling gehad, ik werd goed geholpen door Sandra, ze kijkt goed naar je huid en past daarop de behandeling toe. Je voelt je meteen op je gemak! Echt een aanrader!

google

Ik heb pasgeleden mijn 4e afspraak gehad. Ben onwijs tevreden. Oksels zie je eigenlijk na 2 keer al verschil! Ook is Sandra heel relaxt in de omgang en maakt ze het laseren totaal niet awkward.

Karlijn Tk mei 22, 2024
google
WhatsApp whatsapp