0641988474
Schoonheidssalon Sunday - Bij Schoonheidssalon Sunday Maassluis krijgt u de aandacht en zorg die u nodig heeft. Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen.

Bel ons

0641988474

CO2 Carboxy therapie

Uw specialist in natuurlijke huidverbetering

CO2 Carboxy therapie

CO2 Carboxy Therapie is mooie verjongingsmethode en geweldig om de effecten van veroudering tegen te gaan, maar ook om striae te verminderen of cellulitis te behandelen. De huid verbetert zichtbaar!

Wat is CO2 Carboxy therapie?

Bij CO2 Carboxy Therapie wordt carbondioxide (co2) ingesluisd in de huid door middel van een carboxy gelmasker. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd.

Door het aanbrengen van deze CO2 bubbels op en in de huid wordt de huid op een natuurlijke manier uitgelokt waarbij zuurstof direct van binnenuit verhoogd wordt.

Waarvoor is een Carboxy therapie behandeling geschikt?

  • Huidversteviging
  • Slappe kaaklijn
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Acne huid
  • Fijnere structuur van de huid

Voor het beste resultaat wordt een kuur aanbevolen.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Ik heb een hele fijne behandeling ondergaan. Na de eerste microneedling behandeling zag ik gelijk al verschil. Sandra ervaar ik als een professionele, pure en warme schoonheidsspecialiste. Ik voel mij fijn bij haar.

Natasja V. december 2, 2023
google

Bij Sandra inmiddels al een paar behandelingen gehad voor permanente laserontharing (oksels en benen) Er zijn meerdere behandelingen nodig, maar ik zag na de eerste behandeling eigenlijk al resultaat! Geen geïrriteerde huid ofzo, hoogstens plaatselijk een warm gevoel tijdens de behandeling, maar dat trekt meteen weg. Top!

google

Zeker een aanrader. Super fijne en hygiënische salon. Sandra stelt je erg op je gemak en houdt van een praatje!! De eerste behandeling van het permante ontharing gaf gelijk al een super goed en mooi resultaat. In het nieuwe jaar ga ik beginnen met de microneedling en kan niet wachten tot het resultaat!!!!

Elise Kloos november 20, 2023
WhatsApp whatsapp