0641988474
Schoonheidssalon Sunday - Bij Schoonheidssalon Sunday Maassluis krijgt u de aandacht en zorg die u nodig heeft. Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen.

Bel ons

0641988474

Reviews

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Ik heb een hele fijne behandeling ondergaan. Na de eerste microneedling behandeling zag ik gelijk al verschil. Sandra ervaar ik als een professionele, pure en warme schoonheidsspecialiste. Ik voel mij fijn bij haar.

Natasja V. december 2, 2023
google

Bij Sandra inmiddels al een paar behandelingen gehad voor permanente laserontharing (oksels en benen) Er zijn meerdere behandelingen nodig, maar ik zag na de eerste behandeling eigenlijk al resultaat! Geen geïrriteerde huid ofzo, hoogstens plaatselijk een warm gevoel tijdens de behandeling, maar dat trekt meteen weg. Top!

google

Zeker een aanrader. Super fijne en hygiënische salon. Sandra stelt je erg op je gemak en houdt van een praatje!! De eerste behandeling van het permante ontharing gaf gelijk al een super goed en mooi resultaat. In het nieuwe jaar ga ik beginnen met de microneedling en kan niet wachten tot het resultaat!!!!

Elise Kloos november 20, 2023
google

Een moment voor mezelf en je dan laten verwennen door Sandra in haar salon. Een heerlijke gezichtsbehandeling, wenkbrauw verwennerij en dan af met een nek, schouder massage.. zalig! Zeer zeker voor herhaling vatbaar

google

Fijne en goede salon, iemand waarbij je je erg op je gemak voelt! Goede hygiëne, eerlijk en passend advies en gebruik van natuurlijke producten.

Claudia van Ark september 12, 2023
google

ik (man) heb mijn rug laten harsen en dat is mij heel erg goed bevallen. buiten de fijne behandeling ook heel goed advies gekregen. Volgende keer zeker weer bij Sunday. 🙂

patrick pietersen september 8, 2023
google

Superfijne, leuke schoonheidsspecialiste! Niet aarzelen, maar ga 🤩

Yvonne Hofman augustus 30, 2023
google

Ben heel erg tevreden met de behandelingen. Heb benen en oksels laten behandelen. Naar tevredenheid afgerond. Nu bezig met gezicht. Sandra is een fijn persoon en verstaat haar vak. Adviseert goed en de prijs die je voor betaald is ook niet heel erg hoog. Zeker een aanrader!

Luna Sun augustus 30, 2023
google

Bij Sandra koop ik de Boozt cleansing gel en hydra cream voor mijn tienerdochter. Zij had dit geadviseerd voor de onrustige huid. Heerlijke gel en cream waardoor mijn dochter haar huid inderdaad rustiger wordt. Zuinig in gebruik, dus de aanschaf zeker waard. Ik kan het na bestellen altijd zeer snel ophalen, wat ook erg prettig is. Zo zit dochter nooit zonder. Professioneel en vriendelijk, schoonheidsalon Sunday is absoluut een aanrader!

J. Charité augustus 24, 2023
google

Super fijne gezichtsbehandeling gehad! Echt een aanrader. De producten die verkocht worden in deze salon gebruik ik al jaren. Mijn huid is er door verbeterd. Bedankt voor de behandeling en het advies.

desiree de wilde augustus 23, 2023
google

Heerlijke gezichtsbehandelingen gehad echt een verbetering. En daarnaast ook een topvrouw en een absolute aanrader

Samantha van der Gaag augustus 23, 2023
google

Heeerlijk, ik ben samen met mijn moeder vorige week hier naartoe geweest. Ik heb mijn benen gelaserd en ze zijn super glad! Tevreden klant, ik kom vaker langs ! 🙌

Vanity Van Nierop augustus 22, 2023
WhatsApp whatsapp