Schoonheidssalon Sunday - Bij Schoonheidssalon Sunday Maassluis krijgt u de aandacht en zorg die u nodig heeft. Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen.

Bel ons

0641988474

Maak een afspraak voor een behandeling

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen

Nauwkeurigheid en stiptheid zijn de sleutel tot een soepele en efficiënte behandeling. Bij Schoonheidssalon Sunday waarderen we uw tijd en die van ons. Daarom hanteren we een beleid waarbij afspraken die binnen 24 uur niet geannuleerd worden, met 50% in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onvoorziene omstandigheden zich kunnen voordoen, maar we vragen om begrip voor het belang van tijdig annuleren.

Wij willen u vragen om op tijd te komen, bij te laat komen zal de behandeling worden ingekort zodat de volgende klant op hun eigen geboekte tijd kan beginnen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Met vriendelijke groet,
Schoonheidssalon Sunday

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Fijne en goede salon, iemand waarbij je je erg op je gemak voelt! Goede hygiëne, eerlijk en passend advies en gebruik van natuurlijke producten.

Claudia van Ark september 12, 2023
google

ik (man) heb mijn rug laten harsen en dat is mij heel erg goed bevallen. buiten de fijne behandeling ook heel goed advies gekregen. Volgende keer zeker weer bij Sunday. 🙂

patrick pietersen september 8, 2023
google

Superfijne, leuke schoonheidsspecialiste! Niet aarzelen, maar ga 🤩

Yvonne Hofman augustus 30, 2023
WhatsApp whatsapp