0641988474
Schoonheidssalon Sunday - Bij Schoonheidssalon Sunday Maassluis krijgt u de aandacht en zorg die u nodig heeft. Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen.

Bel ons

0641988474

Maak een afspraak voor een behandeling

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen

Nauwkeurigheid en stiptheid zijn de sleutel tot een soepele en efficiënte behandeling. Bij Schoonheidssalon Sunday waarderen we uw tijd en die van ons. Daarom hanteren we een beleid waarbij afspraken die binnen 24 uur niet geannuleerd worden, met 50% in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onvoorziene omstandigheden zich kunnen voordoen, maar we vragen om begrip voor het belang van tijdig annuleren.

Wij willen u vragen om op tijd te komen, bij te laat komen zal de behandeling worden ingekort zodat de volgende klant op hun eigen geboekte tijd kan beginnen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Met vriendelijke groet,
Schoonheidssalon Sunday

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Aanrader , de behandeling en informatie een dikke 10 evenals de producten, liep bij de dermatoloog en had de hoop al opgegeven maar Sandra ( eigenaresse ) had me overtuigd , over een paar weken ga ik weer , mijn huid is zo kalm en voelt niet meer trekkerig en dat na jaren tobben en alles proberen , plekjes die niet wilde genezen , nou zoek niet verder , this is the place to beOok aan gastvrijheid en gezelligheid geen gebrekDikke 5 sterren ( tot gauw )

google

Ik heb een hele fijne behandeling ondergaan. Na de eerste microneedling behandeling zag ik gelijk al verschil. Sandra ervaar ik als een professionele, pure en warme schoonheidsspecialiste. Ik voel mij fijn bij haar.

Natasja V. december 2, 2023
google

Bij Sandra inmiddels al een paar behandelingen gehad voor permanente laserontharing (oksels en benen) Er zijn meerdere behandelingen nodig, maar ik zag na de eerste behandeling eigenlijk al resultaat! Geen geïrriteerde huid ofzo, hoogstens plaatselijk een warm gevoel tijdens de behandeling, maar dat trekt meteen weg. Top!

WhatsApp whatsapp