0641988474
Schoonheidssalon Sunday - Bij Schoonheidssalon Sunday Maassluis krijgt u de aandacht en zorg die u nodig heeft. Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen.

Bel ons

0641988474

Maak een afspraak voor een behandeling

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Nauwkeurigheid en stiptheid zijn de sleutel tot een soepele en efficiënte behandeling. Bij Schoonheidssalon Sunday waarderen we uw tijd en die van ons. Daarom hanteren we een beleid waarbij afspraken die binnen 24 uur niet geannuleerd worden, met 50% in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onvoorziene omstandigheden zich kunnen voordoen, maar we vragen om begrip voor het belang van tijdig annuleren.

Wij willen u vragen om op tijd te komen, bij te laat komen zal de behandeling worden ingekort zodat de volgende klant op hun eigen geboekte tijd kan beginnen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Met vriendelijke groet,
Schoonheidssalon Sunday

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Na eerst zelf te proberen om met een apparaat de haartjes weg te laseren toch over gestapt naar Schoonheidssalon Sunday. En hier geen spijt. Intussen al een aantal behandelingen gehad en wat een verschil! Dus mocht je nog twijfelen gewoon de stap zetten. Ja, de behandelingen zelf voel je wel maar Sandra houdt er rekening mee en kan het een tandje zachter zetten :-).

Lianne Nivo mei 22, 2024
google

Hele fijne behandeling gehad, ik werd goed geholpen door Sandra, ze kijkt goed naar je huid en past daarop de behandeling toe. Je voelt je meteen op je gemak! Echt een aanrader!

google

Ik heb pasgeleden mijn 4e afspraak gehad. Ben onwijs tevreden. Oksels zie je eigenlijk na 2 keer al verschil! Ook is Sandra heel relaxt in de omgang en maakt ze het laseren totaal niet awkward.

Karlijn Tk mei 22, 2024
WhatsApp whatsapp