0641988474
Schoonheidssalon Sunday - Bij Schoonheidssalon Sunday Maassluis krijgt u de aandacht en zorg die u nodig heeft. Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen.

Bel ons

0641988474

Pink shooter

Uw specialist in natuurlijke huidverbetering

Pink shooter

De pink shooter is een aging behandeling waarbij de fibroblasten worden gestimuleerd en het huidmetabolisme wordt verbeterd door de 56 werkzame stoffen die in het serum zitten.

Hoe werkt Pink Shooter?

Door middel van een shooter waar 19 naaldjes in zitten worden deze in de huid gesluisd. De behandeling is pijnloos.

Werking Pink Shooter

De behandeling verbetert de kleur en de huidtextuur, werkt huidverjongend, hydrateert en zorgt voor meer energie in de cellen.

Voor het beste resultaat is het advies om een kuurverband te doen maar ook met 1 behandeling zult uw huid al gaan stralen en er beter uit gaan zien. Losse behandeling duur 45 minuten

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Ik heb een hele fijne behandeling ondergaan. Na de eerste microneedling behandeling zag ik gelijk al verschil. Sandra ervaar ik als een professionele, pure en warme schoonheidsspecialiste. Ik voel mij fijn bij haar.

Natasja V. december 2, 2023
google

Bij Sandra inmiddels al een paar behandelingen gehad voor permanente laserontharing (oksels en benen) Er zijn meerdere behandelingen nodig, maar ik zag na de eerste behandeling eigenlijk al resultaat! Geen geïrriteerde huid ofzo, hoogstens plaatselijk een warm gevoel tijdens de behandeling, maar dat trekt meteen weg. Top!

google

Zeker een aanrader. Super fijne en hygiënische salon. Sandra stelt je erg op je gemak en houdt van een praatje!! De eerste behandeling van het permante ontharing gaf gelijk al een super goed en mooi resultaat. In het nieuwe jaar ga ik beginnen met de microneedling en kan niet wachten tot het resultaat!!!!

Elise Kloos november 20, 2023
WhatsApp whatsapp