0641988474
Schoonheidssalon Sunday - Bij Schoonheidssalon Sunday Maassluis krijgt u de aandacht en zorg die u nodig heeft. Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen.

Bel ons

0641988474

Pink shooter

Uw specialist in natuurlijke huidverbetering

Pink shooter

De pink shooter is een aging behandeling waarbij de fibroblasten worden gestimuleerd en het huidmetabolisme wordt verbeterd door de 56 werkzame stoffen die in het serum zitten.

Hoe werkt Pink Shooter?

Door middel van een shooter waar 19 naaldjes in zitten worden deze in de huid gesluisd. De behandeling is pijnloos.

Werking Pink Shooter

De behandeling verbetert de kleur en de huidtextuur, werkt huidverjongend, hydrateert en zorgt voor meer energie in de cellen.

Voor het beste resultaat is het advies om een kuurverband te doen maar ook met 1 behandeling zult uw huid al gaan stralen en er beter uit gaan zien. Losse behandeling duur 45 minuten

Heeft u vragen?

Wij van Schoonheidssalon Sunday, uw specialist in natuurlijke huidverbetering uit Maassluis staat voor u klaar.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Na eerst zelf te proberen om met een apparaat de haartjes weg te laseren toch over gestapt naar Schoonheidssalon Sunday. En hier geen spijt. Intussen al een aantal behandelingen gehad en wat een verschil! Dus mocht je nog twijfelen gewoon de stap zetten. Ja, de behandelingen zelf voel je wel maar Sandra houdt er rekening mee en kan het een tandje zachter zetten :-).

Lianne Nivo mei 22, 2024
google

Hele fijne behandeling gehad, ik werd goed geholpen door Sandra, ze kijkt goed naar je huid en past daarop de behandeling toe. Je voelt je meteen op je gemak! Echt een aanrader!

google

Ik heb pasgeleden mijn 4e afspraak gehad. Ben onwijs tevreden. Oksels zie je eigenlijk na 2 keer al verschil! Ook is Sandra heel relaxt in de omgang en maakt ze het laseren totaal niet awkward.

Karlijn Tk mei 22, 2024
WhatsApp whatsapp