0641988474
Schoonheidssalon Sunday - Bij Schoonheidssalon Sunday Maassluis krijgt u de aandacht en zorg die u nodig heeft. Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen.

Bel ons

0641988474

Massage

Uw specialist in natuurlijke huidverbetering

Massage

Door massage krijgt u de gelegenheid om tot rust te komen en om het hoofd leeg te maken. Ik zorg ervoor dat u tijdens de massage heerlijk kunt genieten met een ontspannend muziekje op de achtergrond. De gebruikte olie bevat veel vitamines en verzorgt en verbetert uw huid.

De massage bestaat uit 5 verschillende handgrepen daardoor wordt de doorbloeding geactiveerd en zorgt dat de afvalstoffen makkelijker het lichaam kunnen verlaten.

Waarvoor is een massage geschikt?

Bij verschillende klachten kan een ontspanningsmassage heel goed werken, bijvoorbeeld bij:

  • Pijn
  • Spierpijn of stijfheid
  • Storing in de lichaamsbeleving
  • Stress of burn-out
  • Hoge spierspanning
  • Bevordering van de bloedcirculatie

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Ik heb een hele fijne behandeling ondergaan. Na de eerste microneedling behandeling zag ik gelijk al verschil. Sandra ervaar ik als een professionele, pure en warme schoonheidsspecialiste. Ik voel mij fijn bij haar.

Natasja V. december 2, 2023
google

Bij Sandra inmiddels al een paar behandelingen gehad voor permanente laserontharing (oksels en benen) Er zijn meerdere behandelingen nodig, maar ik zag na de eerste behandeling eigenlijk al resultaat! Geen geïrriteerde huid ofzo, hoogstens plaatselijk een warm gevoel tijdens de behandeling, maar dat trekt meteen weg. Top!

google

Zeker een aanrader. Super fijne en hygiënische salon. Sandra stelt je erg op je gemak en houdt van een praatje!! De eerste behandeling van het permante ontharing gaf gelijk al een super goed en mooi resultaat. In het nieuwe jaar ga ik beginnen met de microneedling en kan niet wachten tot het resultaat!!!!

Elise Kloos november 20, 2023
WhatsApp whatsapp