0641988474
Schoonheidssalon Sunday - Bij Schoonheidssalon Sunday Maassluis krijgt u de aandacht en zorg die u nodig heeft. Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen.

Bel ons

0641988474

Cupping massage

Uw specialist in natuurlijke huidverbetering

Cupping massage

Bij een Cupping Massage wordt een cup over de huid geplaatst en vacuüm gezogen zodat de doorbloeding wordt gestimuleerd en spieren en bindweefsel los komen. Hierdoor kunnen de giftige stoffen veel makkelijker het lichaam verlaten en worden de elastine en het collageen ook geactiveerd.

De dode huidcellen worden door de cupping verwijderd waardoor de huid zelf weer nieuwe cellen aan gaat maken.

Wat zijn de voordelen van een cupping massage?

  • Het helpt ontspannen
  • Verbetert de opname van de verzorgingsproducten
  • Verwijdert dode huidcellen
  • Verstevigt en maakt nieuwe collageen en elastine aan in het bindweefsel
  • Verbetert de huidtextuur
  • Vermindering en verzachting van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Neemt stress af
  • Vermindert vochtwallen en onderkin

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Ik heb een hele fijne behandeling ondergaan. Na de eerste microneedling behandeling zag ik gelijk al verschil. Sandra ervaar ik als een professionele, pure en warme schoonheidsspecialiste. Ik voel mij fijn bij haar.

Natasja V. december 2, 2023
google

Bij Sandra inmiddels al een paar behandelingen gehad voor permanente laserontharing (oksels en benen) Er zijn meerdere behandelingen nodig, maar ik zag na de eerste behandeling eigenlijk al resultaat! Geen geïrriteerde huid ofzo, hoogstens plaatselijk een warm gevoel tijdens de behandeling, maar dat trekt meteen weg. Top!

google

Zeker een aanrader. Super fijne en hygiënische salon. Sandra stelt je erg op je gemak en houdt van een praatje!! De eerste behandeling van het permante ontharing gaf gelijk al een super goed en mooi resultaat. In het nieuwe jaar ga ik beginnen met de microneedling en kan niet wachten tot het resultaat!!!!

Elise Kloos november 20, 2023
WhatsApp whatsapp